Haydi...Herkes hayvanlarının ismini yazp ona olan olayı anlatsın .(Ece sen de Yumak'ı nasıl aldığınızı anlatabilirsin)
Keşke resimlerini de koyabilseydk.
Benim Zuzu'm bir kere zehirlenip bir kere de arabanın altında kalmıştı.Onu çoooook seviyorum.
Benim Miki'm sağır ama yine de tatlı dobişko.Benim Beter'imin popişini bir kez arı ısırmıştı.Çok şeker.Benim Yeşil'imin bıyıklarını kestikleri için bir ameliyat geçirdi.Ama buna rağmen gözü görmez halde kışın soğuğunua dayanarak odamızın kapısına gelirdi.Şimdi çok oyuncu.Benim Keşkül'ümü köpekleri sakinleştirerek ağacın tepesinden kurtardık.Hala biraz utangaç olsa da yavaş yavaş alışıyor.Benim Pisiko'm bir prenses, şekerin teki ve her gördüğünü yalar.Çok temizdir.Benim Caniko'm ameliyatlı olsa da hala benle oynaşıp kuduruyor.İran kedisi.Benim Pamuk'um kamyonun altında ezilerek öldü.:cry:Biraz vahşiydi ama onunla güzel günler de geçirdiğimiz olurdu.Şimdi babannemin bahçesinde yatıyor.Benim Golf'üme ne oldu bilmiyorum ama yavrularını çalmışlar.Babaannem onu evlat edindi.Benim Vinsi'me hiçbirşey olmadı sapasağlam maşallah.Benim Karam'ım siyah olduğundan herkes onu tekmelermiş.Yine babaannem yardıma koştu.Evinde huzurluca uyuyor.Benim güzel Golden ve Cocker kırması Efe'cime de hiçbirşey olmadı ama 15 kardeşini de kaybetti.Diğerleri bir köpeğin parçalamasıyla öldü.
Efe gerçekten efeydi.
Annesi Toprak dünya güzeli bir Cocker.Tam 5'ten fazla doğum yaptı.Bir tanesini tam ben gittikten sonra yaptığı zaman yağmur yağdığından onlar boğulup gitmiş.
Efe'nin karısı Arap'ın 3 kere yavrusu oldu.Birincisinde iki tane yaptı.Biri kene yüzünden öldü
diğeri de kaçırıldı.(Karamel ve Pati)Ne güzel oyunlar oynamıştık...İkincisi yazın olduğundan çook eğlendim.Üstelik bunlar babaannmin tarafından güvenilir ellere verildi.Bunlar çalınmasın diye de Arap ormanın derinliklerine sakladı.(Casper, Jessica,Nesquik,Karamel,Prenses, Fındık ve Circle)Hepsine AŞIĞIM
Huh neyse balıklar ve kertenkele hikayesini de sonra yazarım...